Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно 6-степенна скоростна кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно 6-степенна скоростна кутия

Възможно ли е на 2.4JTD 136 к.с. модел 1999г. да се сложи 6 степенна скоростна кутия? Стори ми се, че някои от тези модели имаха точно такива кутии или може да съм се объркал със следващата версия (140 к.с.) Но все пак съществува ли този вариант?
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 00:25.

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
    Възможно ли е на 2.4JTD 136 к.с. модел 1999г. да се сложи 6 степенна скоростна кутия? Стори ми се, че някои от тези модели имаха точно такива кутии или може да съм се объркал със следващата версия (140 к.с.) Но все пак съществува ли този вариант?
    Че защо да се слага 6-степенна, те в завода на всички дизелови Алфи 166 вече са сложили такава кутия.

За да няма спекулации - всички 166 2.4 JTD с мощност 136, 140, 150 и 2.4 JTD 20V 175 к.с. са САМО И ЕДИНСТВЕНО с 6-степенна скоростна кутия.

На 2.4 JTD 20V 175 к.с. се монтира и автоматична трансмисия.
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Моята не е. 5 напред и 1 назад.

Comment

Това не е възможно Пробвай да видиш , че имаш и 6-та И моята е 136 коня и на Пинко беше 136 .. както и на много други колеги .. всичките са със 6
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
          Това не е възможно Пробвай да видиш , че имаш и 6-та И моята е 136 коня и на Пинко беше 136 .. както и на много други колеги .. всичките са със 6
          Пълна излагация Наистина има 6-а....Карам я година и косур и сега го осъзнавам За какъв чеп ми пише на лоста до 5-а само и задна...

Comment

Пробвал съм една 136 кс.която беше с 5 скорости.Точно преди да купя първата 166.Няколко пъти се опитвах да включа 6-та,питах собственика да няма проблем със скоростите.Тио ми каза че е с 5 скорости...

П.П Сега като ти прочетох последния пост..явно онази е имала все пак проблем със скоростите
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Пробвал съм една 136 кс.която беше с 5 скорости.Точно преди да купя първата 166.Няколко пъти се опитвах да включа 6-та,питах собственика да няма проблем със скоростите.Тио ми каза че е с 5 скорости...

П.П Сега като ти прочетох последния пост..явно онази е имала все пак проблем със скоростите
              Шеста въобще влизаше ли, като се опитваше? Смисъл като преместваше надолу лоста? Или влизаше в празен ход?
              Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:38.

Comment

Момчета просто ми направихте деня много весел....
                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Шеста въобще влизаше ли, като се опитваше? Смисъл като преместваше надолу лоста? Или влизаше в празен ход?
                  Не въобще нямаше ход за 6-та.Добре че имаше и други проблеми и не я взех.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

166 2.4JTD 140PH

Comment

Пълна излагация Наистина има 6-а....Карам я година и косур и сега го осъзнавам За какъв чеп ми пише на лоста до 5-а само и задна...
                      Тя твойта кола е специална разработка,поръчкова с 5 степенна кутия
                      166 2.4JTD 140PH

Comment

Вие ме съсипахте
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Сменена топка на скоростния лост? Казах ти , и аз така като я взех знаех , че е със 5 обаче седмица след като я взех от пета да върна на четвърта и оп не уцелих ама то имало и 6-та Tова беше още преди да се регистрирам тук и да разбера , че всичките са така

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Не въобще нямаше ход за 6-та.Добре че имаше и други проблеми и не я взех.
                            К'во е туй животно .. тая е имала някакъв проблем според мен Дори да е сменена скоростната кутия , не мисля , че някой би си махнал 6-степенната и да си сложи 5 .. не го проумявам

Comment

Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP

Comment

Working...
                              X